Geert’s Groote Energie Project

Speurend door de gangen op zoek naar energieslurpende apparaten. Is het de waterkoker van de juf Ellen of toch het koffiezetapparaat in de lerarenkamer die zoveel energie verbruikt? Spelenderwijs gaan de leerlingen van de Geert Groote school in Amsterdam de energiechallenge aan; de basisschool voor 2022 energieneutraal achterlaten.

10% minder vieze elektriciteit verbruiken in het komende half jaar, is de eerste stap richting het groene voornemen van de school. Dit om onze kinderen voor te bereiden op een wereld waar fossiele brandstoffen eindig zijn en innovatief denken essentieel is.
20 januari 2017 was de aftrap van het Energieproject, dat de hele dag in het teken stond van groene energie en duurzaamheid.
Ben jij ook benieuwd of het de leerlingen van de Geert Groote school in Amsterdam lukt om 10% minder vieze stroom te gebruiken? Of denk je dat jouw school dit beter kan. Log dan nu in op my.smappe.com (login: GGS2 met wachtwoord steiger1) en ontdekt hoe veel stoom de Geert Groote school verbruikt. Wil je ook aan deze energieke challenge meedoen, maar zit je op een andere school in Amsterdam daag jouw school dan uit!